COLARB

TILLBAKA

OM OSS / KONTAKT

COLARB

Det är i mötet det händer!

Vi tycker att det är en spännande idé att samarbeta med någon som kan tillföra andra kompetenser och referensramar än de egna, att två olikheter hittar gemensamma nämnare som utvecklas till en affärsidé.

Att kunna samla och förvara de saker som finns nära i vardagen känns viktigt för oss.

Idén om ett bord som går att anpassa efter olika situationer oavsett var man står i livet, blev början till vårt samarbete.

En produkt som bygger på nya möjligheter är spännande. Möjligheten att enkelt möblera om och förvara eller duka upp för olika tillfällen utifrån den egna fantasin känns givande.

I Anettes dagliga arbete ingår att bevaka beteende/konsumtionsmönster, trender & tendenser. Som utbildad marknadsekonom finns bred erfarenhet inom marknadsföring och kundkommunikation från branschen inom färg & form och projektledning inom idé & design.

Christina arkitekt med examen från LTH i Lund, driver COL-arkitekt och har kontor och ateljé i mellanskåne. Konstnärligt ubildad i Sverige och Frankrike. Har arbetat under många år med inredning och design i offentlig miljö samt med scenografi och måleriuppdrag för utställningar, teater, reklamfotografi och för hotellmiljöer.

"Komplett Ett" är det första soff/förvaringsbordet i möbelserien Komplett. Idé&Design; Christina Olofsson Lefèvre och Anette R Bjernklev med fokus på formgivning, hantverk, estetik, hållbarhet och lokal produktion.